ATM 202
Idealny system Risco do produkcji batonów
Formierka Risco ATM 202 to idealny system do produkcji batonów pochodzących z farszu mięsnego, rybnego, wegetariańskiego, serowego lub ciastkarskiego. Gilotyna połączona jest bezpośrednio z nadziewarką próżniową Risco o działaniu ciągłym i zapewnia precyzyjną wagę oraz czyste cięcie porcji. Posiada pneumatyczne urządzenie odcinające i można go zastosować w całej linii do produkcji prętów, cylindrów lub niestandardowych kształtów. Na życzenie klienta wytłaczany produkt może mieć kształt cylindryczny, kwadratowy lub inny kształt geometryczny. Formierka Risco ATM 202 jest zamontowana na kółkach. Ponadto jest wyposażony w taśmę przenośnika produktów z regulowaną prędkością, która dopasowuje się do każdego dalszego procesu i zapewnia bardziej zautomatyzowaną produkcję.
Główne cechy
- Czysty krój produktu
- Wysokowydajna produkcja
- Wymienne wkładki dla większej elastyczności
- Łatwe czyszczenie
- Taśma transportująca produkty z regulowaną prędkością