ATM 200
Formierka do pasztecików, domowych burgerów, klopsików, krokietów i innych
Risco ATM 200 to elastyczny system Risco do produkcji domowych burgerów, kulek, pierogów i innych formowanych wyrobów. Jednostka formująca nadaje się do przetwarzania dowolnego surowca mięsnego, rybnego lub wegetariańskiego. System porcjowania zsynchronizowany jest z nadziewarką próżniową Risco, która zapewnia porcje o doskonałej konsystencji wagowej. Głowica membranowa kształtuje produkt o średnicy od 27 mm do 87 mm. Dodatkowo regulowany pas spłaszczający wywiera delikatny nacisk na produkt, tworząc w ten sposób burgery o wyglądzie ręcznie robionym i średnicy do 180 mm. W efekcie przystawka Risco ATM 200 dostarcza szeroką gamę nowoczesnych produktów przy imponującej wydajności produkcji
Główne cechy:
- Najwyższa elastyczność produkcji
- Porcje o doskonałej konsystencji wagowej
- Regulowana średnica i grubość produktu